بازدیدها: 1387

آموزش تبدیل عکس به وکتور در ایلوستریتور

مدت زمان مطالعه: 7 دقیقه

مدت زمان ویدئو آموزشی: 14 دقیقه

یک طراح حرفه ای باید بتواند با سرعت زیاد سفارشات خود را به پایان برساند. از مشکلاتی که برای طراحان بسیار دردسر دارد ساخت تصاویر وکتور مورد نظرشون در ایلوستریتور است. این کار از آنها زمان و انرژی بسیاری می گیرد در صورتی که نمونه های بسیار مناسبی از آیکون ها و تصاویر بصورت پیکسلی در اینترنت موجود است. طراحان زیادی همیشه حسرت استفاده از آنها را دارند. ما در این مقاله و ویدئو آموزش تبدیل عکس به وکتور در ایلوستریتور را با جزییات و مثال هایی برای همه موارد برای شما آموزش خواهیم داد. با استفاده از این آموزش می توانید هر نوع عکس را به شیپ یا وکتور در ایلوستریتور تبدیل کنید. شما می توانید آیکون ها، لوگوها، تصاویر را به وکتور لایه باز تبدیل کنید.

نوشته: علیرضا دانافر

آنچه در این مقاله می خوانید:

✅ آموزش تبدیل عکس به وکتور در ایلوستریتور

✅ روش های مختلف تبدیل عکس به کارتون با ایلوستریتور

مرحله عملی تبدیل عکس به وکتور در ایلوستریتور

تصویر مورد نظر خودتون رو باید در نرم افزار ایلوستریتور باز کنید. تصویر مورد نظر را باید حتما بصورت انتخاب داشته باشید، گزینه ای در نوار بالایی ایلستریتور به نام image trace  فعال می شود. در کنار image trace مثلثی برای باز شدن گزینه های trace وجود دارد که در این بخش تک تک گزینه ها به ترتیب شرح داده خواهد شد که البته در ویدئو آموزشی نیز بصورت کاربردی می توانید ببینید.

برای شروع روی گزینه Defaultf کلیک کنید:

این گزینه پیش فرض ایلوستریتور است که با کلیک بروی آن تصویر شما تبدیل به یک وکتور دو رنگ (سیاه و سقید) می شود. البته باید توجه داشته باشید که پس از انتخاب گزینه مورد نظر و طی شدن پروسه وکتور شدن، گزینه ای در همان مکان فعال می شود به نام Expand که شما باید برای باز شدن لایه ها حتما این گزینه را نیز بزنید. پس از زدن گزینه expand کار بصورت لایه های وکتور تبدیل شده و در حالت گروه هست. شما می توانید با کلیک راست بروی تصویر و انتخاب گزینه ungroup هر یک از لایه های تصویر را به راحتی جابجا و تغییر دهید.

مرحله اول
آموزش تبدیل عکس به وکتور در ایلوستریتور
مرحله دوم
آموزش تبدیل عکس به وکتورآرت در ایلوستریتور
مرحله سوم
گروپ در ایلوستریتور

گزینه های دیگر image trace برای تبدیل عکس به وکتور در ایلوستریتور:

High fidelity photo

دومین گزینه در زیر مجموعه image trace است. این مورد بهترین گزینه برای تبدیل عکس های واقعی با جزییات فراوان به وکتور است. البته باید هنگام کلیک بر روی این گزینه کمی صبور باشید زیرا روند تبدیل عکس به وکتور در این حالت کمی زمانبر است.

Low fidelity photo

سومین گزینه در این مجموعه است. این مورد نیز گزینه ای برای تبدیل عکس ها با جزییات به وکتور است که نسبه به گزینه قبلی تعداد لایه ها را کاهش می دهد و به همین دلیل کیفیت پایین تری دارد. هنگام کلیک بر روی این گزینه نیز کمی صبور باشید زیرا روند تبدیل عکس به وکتور در این حالت کمی زمانبر خواهد بود.

گزینه های 3 colors و 6 colors و 16 colors برای تبدیل کردن فایل های تصویری با توجه به تعداد مشخصی از رنگ هستند. هرچقدر تعداد رنگ ها کمتر باشد جزییات نیز کمتر هستند. گزینه سه رنگ کیفیت و جزییات پایین تری نسبت به 6 رنگ دارد و گزینه 16 رنگ برای کیفیت های بالاتر و وکتورهایی با جزییات بالاتری هستند.

Shades of gray

با توجه به عنوان می توانید درک کنید که این گزینه برای تبدیل عکس ها به وکتور های سیاه سفید با تنالیته های مختلف خاکستری است.

Black And White Logo

این گزینه مخصوص تبدیل کردن لوگو های مختلف به وکتور به دو رنگ سیاف و سفید هستند. البته پس از وکتور کردن لوگو شما می توانید تغییر رنگ را انجام بدهید و یا اینکه با توجه به تعداد رنگ های لوگو از گزینه های دیگر برای وکتور کردن عکس استفاده کنید.

Sketched Art

اگر می خواهید تصویر خود را بصورت هنری تفکیک کنید به رنگ های سیاه و سفید می توانید از این گزینه استفاده کنید.

Silhouettes

همانطور که از اسم مشخص است گزینه بسیار کاربردی برای تبدیل تصاویری که میخواهیم حالت ضد نور دارند است. البته با توجه به گزینه های دیگر این گزینه خیلی کاربردی نیست، مگر در موارد خاص.

Line Art

از گزینه های بسیار کاربردی م مهم در  image trace است. تمامی گزینه های قبلی تصویر را بصورت سطوح وکتور تبدیل می کردند ولی گزینه Line Art می تواند تصاویر و یا اتود های خطی شما را به وکتور های خطی تبدیل کند. در صورتی که شما طراحی لوگو و یا تصویر سازی خود را بصورت خطی در کاغذی اتود زده اید میتوانید با این گزینه آنرا مستقیما تبدیل کنید به خطوط و در صورت نیاز آنرا اصلاح کنید. این گزینه از زمان اجرای پروژه های شما بسیار کم می کند.

Technical Drawing

آخرین گزینه برای تبدیل عکس به وکتور در ایلوستریتور است. کاربرد آن برای تبدیل طراحی و تصویرسازی های خطی به وکتور هایی که بصورت خطی هستند می باشد. پس باید توجه کنید که در این نوع وکتور همانند گزینه Line Art فایل وکتور شما بصورت خطی خواهد بود.

آموزش تبدیل عکس به وکتور در ایلوستریتور می تواند در پروژه های کاری بسیاری به شما کمک کند و سرعت کار شما را بشدت بالا ببرد. سعی کنید با آزمون خطا مواردی که در این آموزش اعلام شده را برای تصاویر مختلف استفاده کنید تا برای پروژه های مختلف ایده ها و سرعت زیادی داشته باشید. در صورتی که روش های دیگری برای تبدیل فایل های تصویری به وکتور می دانید در بخش نظرات اعلام کنید تا بتوانیم در ویدئو های آموزشی بعدی این روند آموزشی را با کیفیت بالاتر به شما ارائه دهیم.

آموزش پروژه محور فتوشاپ و ایلوستریتور

سوالی دارید از ما بپرسید

منتظر نظرات شما درباره مقاله آموزش تبدیل عکس به وکتور در ایلوستریتور هستیم لطفا در بخش نظرات بنویسید.

مقالات بیشتر

مقالات مرتبط: تفاوت تصاویر رستر و وکتور چیست؟  ، کاربردی ترین کلیدمیانبرهای ایلوستریتور ،  کلید میانبر کاربردی فتوشاپ 

دوره های آموزشی ویدئویی آکودان کلیک کنید

راستی جهت آگاهی از مطالب آموزشی مختلف آکودان، در اینستاگرام و کانال تلگرام ما عضو شوید:

اینستاگرام: https://www.instagram.com/akodanschool/

تلگرام: https://t.me/AKODANSCHOOL

نظرات خود را ارسال کنید

جدیدترین آموزش های ایلوستریتور
دانلود جدیدترین موکاپ ها
دانلود ویدئوهای آموزشی مرتبط
جدید ترین آموزش های فتوشاپ

کیفیت آکودان:

رسالت آکودان:

صفحات پربازدید:

شبکه‌ اجتماعی:

اطلاعات تماس:

تلفن: 03536289109

ایمیل: info@iakodan.com